Morten Rathe

Kjøkkensjef

Hils på Morten, vår vidunderlige kjøkkensjef. Det er flere grunner til at vi er heldige som har Morten med på laget. Han har blant annet jobbet på LE Canard i Oslo, som har én stjerne i Michelinguiden. I tillegg har han vært innom Gastronomisk Institutt i Stavanger, konkurrert i NM fire ganger og vært en del av kokkelandslaget i hele seks år. I tillegg så er han med på å lage fantastisk mat og atmosfære her på CAYA.

På kjøkkenbenken til Morten finner du alltid sitron og parmesan, to små ingredienser med store smaker. Maten Morten lager beskriver han som røff, raffinert og ekte. Han trives best med å lage klassiske retter, men med et moderne preg, og det er jo litt av matfilosofien vår også. Morten vil gjerne at du som kommer hit tar med deg et åpent sinn. Prøv noe nytt, gå for noe annerledes. Han lover at han aldri kommer til å servere deg noe som ikke smaker godt.